Klanten reviews

Kwinten

Goeie rijschool en heeft mij erg geholpen met het in 1 keer slagen voor mijn praktijk.

finn raterink

Top Rijschool, met ed als top instructeur👍🏽

Bianca Kowollik

Wat een topper ben je Ed! Vanaf het moment dat ik van een andere rijschool naar jou toe ben gekomen, heb je me laten groeien! Niet alleen qua rijden maar ook qua zelfvertrouwen! Ik heb er iets langer over gedaan, maar door jou hulp is het toch gelukt! Aanhouder wint zeggen ze toch altijd? Nou een aanhouder was ik zeker, maar ben jij zeker ook, je gaat door totdat je het gehaald hebt! Ed, bedankt voor de super gezellige rijlessen en het vertrouwen wat je in mij had! Ik ga de lessen en jou gezelligheid missen!

Rilana Duynstee

Bedankt voor de fijne lessen. Ik heb elke week weer met plezier bij jou gereden, Ed. Fijn dat je mij kon gerust stellen tijdens de lessen. Je geeft duidelijk uitleg waar ik veel aan heb gehad. Nogmaals bedankt! Groetjes, Rilana

Rilana Duynstee

Bedankt voor de fijne lessen. Ik heb elke week weer met plezier bij jou gereden, Ed. Fijn dat je mij kon gerust stellen tijdens de lessen. Je geeft duidelijk uitleg waar ik veel aan heb gehad. Nogmaals bedankt! Groetjes, Rilana

Teddy

Ik had voor de coronaperiode in Amsterdam een rijschool die niet goed om wist te gaan met mijn extreme onzekerheid, ik zakte 4x. Ik had het opgegeven; “ik behoor tot die mensen die het nooit haalt”. Rijden op-zich was het probleem niet, maar zodra er iemand bij zat die daar wat van ging vinden, raakte ik helemaal in paniek. In december ben ik via kennissen bij Autorijschool Ed to Drive terecht gekomen en heb ik een proefles gehad bij Ed. De positieve/motiverende vibe in de auto deed mij meteen goed! In maart heb ik die knop helemaal omgezet en ben ik opnieuw begonnen met lessen bij Aniel. Aniel heeft mij weer laten inzien dat autorijden leuk is en dat ik het gewoon kan! Vandaag keek ik dan ook mijn grootste angst aan, iets wat ik een maand geleden nog niet durfde maar vandaag met de juiste begeleiding vooraf toch gedaan heb! Van kokhalzen van de zenuwen vanochtend vroeg, tot shakend achter het stuur kan ik vol trots zeggen dat ik het me gelukt is. Ik ben geslaagd! Aniel en Ed, bedankt voor alle goede zorgen!

Petra

Vandaag was de dag...de dag dat ik moest afrijden en GESLAAGD!🥳🥳 door de goeie lessen van wojtek was het appeltje eitje zoals hij het zo mooi zei🤗 het ging enorm goed!! wojtek is een hele relaxte rijinstructeur die alles goed uitlegt en ook zegt dat je bij hem fouten mag maken...daar leer je alleen maar van!! Hij gaf me heel veel zelfvertrouwen en dat heeft enorm goed uitgepakt! Bedankt voor alles!!!💪🍀

Jean Marc Plevier

Top dag gehad! Trailer rijbewijs in 1 keer gehaald! Examen kon snel ingepland worden door oplettendheid van Ed. Alles was top geregeld!

Yasmine swaab

In een keer geslaagd , had ik niet zonder ed kunnen doen super bedankt !!🥳❤️

Dylano

Top rijschool en top instructeur. Zeker een aanrader!

Luna Geisterfer

Nou, het duurde even maar dan toch eindelijk geslaagd!! Echt een super instructeur!! Heel gezellig en aardig, en alles wordt goed aan je uitgelegd. Ed neemt echt de tijd voor alle leerlingen en helpt je ongelofelijk goed op weg! Dankjewel!!! Valt zeker aan te raden.

Luna

Vandaag in 1x geslaagd! Ed is een fijne instructeur en neemt de tijd om alles goed en duidelijk uit te leggen. Je weet waar je aan toe bent en hoe je ervoor staat. Naast de serieuze gesprekken is er altijd tijd voor de flauwe grappen van Ed. Ook het vals meezingen op zijn favoriete nummers kan Ed goed. Ed is zeker aan te raden als instructeur! Hij geeft je zelfvertrouwen en weet het op de juiste manier uit te leggen. Bedankt Ed, was gezellig!

Timo Maartense

Gisteren ben ik geslaagd voor mijn praktijk examen bij Ed to drive. Auto rijden ging mij iets moeizamer af dan bij de meeste mensen, wat mij wat meer onzekerheid gaf, de begeleiding die ik kreeg vanuit het team was super goed. Ik heb zitten lessen bij Wojciech & Ton, beide zijn fantastische rij instructeurs, ik voelde mij op me gemak en kon mezelf zijn. Het gehele team ook Ed dacht altijd mee, aan oplossingen en verbetering van mij autorijvaardigheid. Nadat ik een “vierde” keer gezakt was, weet ik nog dat ik tegen Wojciech zei:” Ik ga nooit slagen, ik kan niet autorijden”. En enkele minuten na die uitspraak hadden Ed & Wojciech me alweer het vertrouwen gegeven om een nieuw examen in te plannen. Wat ik het meest waardeerde van Ed to drive, is hun eerlijkheid en de moeite die ze in jou en de rijlessen stoppen. Voor iedereen die dit leest en twijfelt over waar ze willen lessen, twijfel niet langer en plan je rijlessen in bij “Ed to drive”. Mijn dank naar het team van Ed to drive is groot 🙏🏻.

Blend

Recent geleden in 1x geslaagd voor het praktijk examen! De lessen bij EdToDrive waren altijd leerzaam en ik zag de ontwikkeling per les groeien . De sfeer was altijd leuk en ik kon altijd met je lachen, Ik ben blij dat ik bij autorijschool EdToDrive heb mogen lessen. Je bent een topper Ed. Super bedankt.

Hessel de Pee

E achter B ook in de tas! Vanochtend stond grote vriend Ed weer voor de deur. Vandaag met aanhanger. Eerst weer even 4 uurtjes leren rijden zoals het hoort. Daarna afrijden en het rijbewijs is binnen! Bedankt Ed. Was weer gezellig, en met resultaat!

Marlisse

Vandaag in 1 keer geslaagd!! Gereden bij Mustafa. Ik heb vanaf het begin tot aan mijn rijexamen goede begeleiding gehad. Ik vond het heel spannend, maar dankzij Mustafa heb ik het behaald! Super bedankt!

Kiona

Super bedankt Ed, ik heb super leuke lessen gehad!! Zeker een aanrader. Topper! 3 keer is scheepsrecht zeggen we dan maar 🤪

Dánisha

Edtodrive is een top rijschool! Ze weten wat ze doen en bereiden je goed voor. Nogmaals bedankt voor alles!

Dewy

Ik heb echt een topervaring bij deze rijschool! Ik kwam van een andere rijschool en heb een korte tijd bij deze gereden maar heb echt de fijnste en leukste ervaring gehad. Ik heb in de 1ste lesuur al zoveel meer geleerd dan de vorige. Ik reed bij wojchiech en heb zoveel lol met hem in de auto gehad. Voelde me heel erg op mijn gemak en ging iedere keer weer met een lach naar de volgende rijles. Tijdens fouten bleef hij ook heel rustig en legde me goed en duidelijk alles uit. Ik Ben echt heel blij en dankbaar want door alles ben ik in 1x geslaagd.

Jolijn

Vandaag in 1x geslaagd! Ed zorgt voor een duidelijke uitleg en vertrouwen achter het stuur. Hiernaast is er natuurlijk ook ruimte voor het maken van flauwe grapjes en wordt er volop meegezongen in de auto. Ik heb in korte tijd geleerd hoe ik zelfverzekerd de weg op kan, bedankt Ed!

Maaike

Geslaagd bij ed to drive! Ben 2 keer op geweest, was de eerste keer best onzeker waardoor ik niet geslaagd was, maar samen met ed en ton daaraan gewerkt en ben een maand later geslaagd! Geeft duidelijke uitleg, is geduldig en in voor een grapje hier en daar. ( ook erg belangrijk natuurlijk ) Ook ging alles altijd in goed overleg en nieuwe rijlessen inplannen samen ook! Ik voelde me erg op mijn gemak en keek altijd heel erg uit naar de lessen! Ik ben super blij en raad ed to drive zeker aan!

Dilara

31 december 2021 GESLAAGD! Gewoon op oudjaarsdag! Toen ik begon te lessen vond ik auto rijden super eng, en had totaal geen vertrouwen in mij zelf. Maar dankzij Ed veranderde dat in enkele weken! Hij weet exact hoe hij dingen moet uitleggen, waardoor jij snel dingen leert en oppakt. Ook is hij super chill en gezellig (en gek), waardoor jij je helemaal op je gemak voelt. Ik had het niet kunnen halen als ik niet bij Ed terecht kwam, echt een top rij instructeur! 🌟 Bedankt voor je inzet en vertrouwen in mij Ed, je bent de BESTE!

Lotte

Vandaag ben ik in 1x geslaagd! Ik was enorm zenuwachtig, maar Ed wist mij goed om m’n gemak te stellen. Ook tijdens de lessen was ik vaak gespannen, maar dankzij het vertrouwen dat Ed in mij had hield ik m’n hoofd omhoog. Ed, bedankt voor jouw vertrouwen in mij en voor de leuke & leerzame lessen!

Eline de Boer

Wat een goede en fijne rijschool is EdtoDrive. Ed is een super fijne en relaxte instructeur die mij direct vanaf les 1 enorm op mijn gemak stelde. Ed gaf mij zoveel vertrouwen dat ik het kon. Binnen ruim 2 maanden heb ik mijn rijbewijs in 1 x behaald. Ook het proefexamen bij Ton heeft mij goed geholpen. Ton heel erg bedankt daarvoor. Ik ga de super gezellige lessen enorm missen. Ik ben heel blij dat ik voor jouw rijschool heb gekozen. Ed, heel erg bedankt!!

Milou

Edtodrive is echt een ontzettend fijne rijschool! Ik heb altijd met heel erg veel plezier rijles gehad bij Ed. Vandaag moest ik afrijden en was ik van tevoren best gespannen, maar Ed gaf me het vertrouwen dat het goed ging komen. Hij is altijd erg direct en eerlijk geweest tijdens rijles als het moest, maar ik ga de gezellige gesprekken wel heel erg missen! Ik had geen betere instructeur kunnen hebben, heel erg bedankt Ed!

Djaela

Hele leuke en fijne lessen gehad met Ed! 2x met zijn collega's mogen rijden en het team is goed op elkaar afgestemd. Heel erg bedankt Ed voor je vertrouwen en eerlijkheid. Ed was direct, precies wat ik nodig had en hoe ik het beste kan leren. In 1x geslaagd voor mijn tussentijdse toets én praktijk examen. Ook nam hij de tijd om nog hetgeen door te nemen, wat ik zelf aangaf lastig te vinden. Ondanks dat ik er zelf soms geen vertrouwen in had of het niet "perfect genoeg" vond, wist u tot mij door te dringen dat het genoeg was. Ik ga de gezellige lessen onwijs missen. Heel erg bedankt♥️

Fioretta

Super leuke tijd gehad bij edtodrive! Tussentijdse toets en praktijk in 1 keer gehaald met dank aan de beste rij instructeur; Ton :) Het waren hele fijne en leuke lessen waarin je veel leert. Je kan in je eigen tempo je rijbewijs behalen en alles wordt op jou afgestemd. Tijdens de rijlessen voelde ik me altijd op m’n gemak door Ton. Daarnaast was het heel fijn dat hij uitsprak hoeveel vertrouwen hij er in had, dat ik het zou halen. Dat geeft je toch een positief gevoel! Super bedankt voor alles!!!!!

Rebecca Thiel

Wat heb ik genoten van deze rijlessen zeg het was altijd wel weer feest zelfs vroeg in de ochtend of laat in de avond ed maakte er altijd wel een feestje van ik ben zo blij dat ik hier ben gaan rijden zelfs 1 a 2x met een andere collega gereden maar zelfs daar heb je meteen een goede klik mee Ed heel erg bedankt voor deze top lessen Groetjes rebecca

Fleur

Vandaag in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bedankt voor het vertrouwen, de leerzame en vooral gezellige lessen! Ik heb hier veel geleerd en ben enorm dankbaar. Ondanks alle zenuwen heeft Ed me er toch doorheen weten te slepen.

Lars

Na de lessen van Ed in 1x geslaagd. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Ed geeft veel motivatie en vertrouwen, waardoor je zelfverzekerd de auto in- en uitstapt. De lessen zijn uiteraard erg leerzaam, maar er is meer dan genoeg ruimte om grappen te maken en leuke dingen te doen tijdens de les. Ed, bedankt!

Alyssa

Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald , dat is mij gelukt door de goeie motivatie van mijn rij instructeur ed . Ik heb heel veel en hele leuke rijlessen mogen krijgen . Heel erg bedankt hiervoor en ik raad u sws aan bij mijn kennissen!

Tara

Vandaag in 1x geslaagd! Super blij mee. De rijlessen waren altijd super gezellig en leerzaam, en ik ga het stiekem ook ergens missen. Dankjewel Ed!

Justin

Aantal keer gezakt, daarna overgestapt naar deze rijschool en gelijk gehaald. Zeer goede uitleg en je voelt je ook gewoon op je gemak. Ben heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om bij Ed te gaan lessen, zal het zeker aanraden. Nogmaals bedankt! :)

Noor

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Elke rijles bij Ed is een feestje. Zelf had ik er eerst niet zoveel vertrouwen in, maar Ed zorgde ervoor dat het vertrouwen elke les meer werd. Bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. Ik ga de rijlessen zelfs een beetje missen.

Esther

Ed! Mijn lifesaver wel!! Vandaag in 1x geslaagd 🙏🏽 We hebben niet veel uurtjes gemaakt, maar je hebt mij zoveel geleerd! Vooral het stukje om toch wel relaxt te blijven en in mijzelf te geloven. Altijd in voor gekkigheid, maar alles wordt heel goed uitgelegt en doorgenomen. Eigenlijk al direct bij de proefles, een heel relaxed sfeertje.. waardoor je zenuwen ook weg vallen. Wil je, je rijbewijs snel halen… BEL ED! Per direct!!!! Nogmaals Ed, thnx.. 💯💪🏽

Charita

ED TO DRIVE!! Beste rijschool ever! Ed neemt zijn tijd met je en geeft je ook de zelf vertrouwen die je nodig hebt in het verkeer. Elke rijles was een super gezellige en leerzame les. Ik raad deze rijschool zeer zeker aan!

Steven

Top rijschool, bij elke les hangt er weer een sfeer die er voor zorgt dat je positief in en uit stapt. Ook wordt er voor gezorgd dat alles op een rustige en fijne manier wordt uitgelegd. Als het de eerste keer niet lukt wordt er genoeg tijd genomen om het de volgende keer wel te kunnen. Bedankt Ed voor de leuke tijd en veel succes nog voor in de toekomst.

Henk bras

Alle lessen met Ed waren een pretje, ik heb alles heel snel onder de knie gekregen door de leuke en leerzame lessen. In 1x m’n rijbewijs gehaald en dat zou ik nergens anders gedaan kunnen hebben. Ed harstikke bedankt voor deze leuke tijd en mijn rijbewijs! :)

Matthijs

Nogmaals bedankt Ed! Niet alleen voor de hulp bij het behalen van mijn rijbewijs. Maar ook voor het maken van mijn dag. Mijn buik- en kaakspieren waren na elke les weer goed getraind. Het maakt niet uit of ik les in ochtend had of laat in de middag, je was altijd vrolijk. Daarnaast zijn de lessen nooit saai geweest. Daarom ben ik blij dat ik samen met jou mijn rijbewijs behaald heb. Hartelijk dank en nog veel succes verder!

Elles van der Munnik

In 1x geslaagd! Supergezellige en vooral leerzame lessen gehad. Altijd in voor een geintje maar zorgt er ondertussen wel voor dat je je blijft focussen op het autorijden. Als je fluitend je examen door wilt gaan, haal dan zeker je rijbewijs bij Ed! Top rijschool!

Chanel schaapman

Nou ik heb vandaag mijn rij-examen in 1 x gehaald. De lessen bij Ed waren altijd heel prettig en je voelt je altijd op je gemak al sinds les 1! Ed zorgt er voor dat hij tijd voor je vrijmaakt om je ook echt te helpen waarbij je de hulp nodig heb, ik vond dit super fijn en ben echt dankbaar voor dit! Top rijschool

Justin Hemler

Ook ik ben geslaagd! In een korte tijd heeft Ed mij goed leren autorijden, de lessen waren gezellig, leuk en natuurlijk ook super leerzaam! Ed neemt alle tijd om je dingen goed uit te leggen en zorgt altijd voor een ontspannen sfeer in de auto. Ik ben super blij dat ik de keuze heb gemaakt, om te gaan lessen bij Edtodrive! Bedankt Ed voor alle leuke lessen, je bent een top instructeur! Veel succes in de toekomst!❤️👊🏽

Yentl

Het duurde eventjes maar ik heb nu eindelijk mijn rijbewijs. Alle lessen met Ed waren altijd gezellig. Hij zorgde ervoor dat je op je gemak was en dat er een leuke sfeer was. Ik wil Ed heel erg bedanken voor alle leuke lessen en ik zal je missen. Groetjes, Yentl

Shalina

Geslaagd bij ed to drive! Elke les bij ed is toch echt wel erg gezellig, ondanks alle flauwe grappen! Heb veel geleerd en ga met 100% zelfvertrouwen straks zelfstandig de weg op. Ed neemt rustig de tijd met je en laat je alles op je eigen tempo leren waardoor je ook geen druk hebt. Ed bedankt voor de gezellige lessen, ga je stiekem toch wel missen naast me in de auto! Groetjes shalina

Jacqueline

E.I.n.d.e.l.i.j.K geslaagd bij Ed, ik ben super blij. ik was 5 keer gezakt bij mijn ouwe rijschool en nu de 6de keer geslaagd bij Ed.ik genoot elke sec met hem. Er was nooit een saaie lesdag met hem. Ed is super gezellige mens en zo lief, hij vraagt altijd als je ook iets wilt eten als hij een hapje eet. Bedankt voor alles en ik ga je missen.

Robin

Nou ik ben geslaagd HALLELUJA. Oké ik ben dus echt een verschrikkelijke persoon in het verkeer, ik scheld je uit, ik schreeuw naar je en waarschijnlijk rij ik je ook nog perongeluk aan. Maar na al dat hebben ik toch leren rijden van Ed. Hij is een heel leuk persoon die mijn geschreeuw en mijn stress aan kon. Veel leuke momenten gehad en goede lessen. Ik raad m aan iedereen aan! Ed ik zal je missen... als kiespijn!

Kimberley de Moor

Vandaag mijn rijbewijs behaald bij Ed, ik heb in de lessen ontzettend veel geleerd en ben een stuk zelfverzekerder geworden. De lessen waren gezellig maar vooral erg leerzaam en hij zorgt dat je helemaal klaar bent voor het examen. Bij Ed voelde ik me op mijn gemak en de sfeer was altijd goed. Ik zou hem iedereen aanraden! Ed, nogmaals bedankt voor alles!!

Saskia Hamchaoui

Vandaag in 1x geslaagd! Dat heb ik allemaal te danken aan Ed en zijn fijne begeleiding tijdens mijn rijlessen. Ik kan zijn rijschool echt aan iedereen aanraden! Ik had echt niet zo vlot mijn rijbewijs kunnen halen zonder hem. Super bedankt Ed!

Larissa

In een keer geslaagd! De rijlessen van Ed waren top! Ik kon altijd met hem lachen, maar wanneer het even serieus moest zijn kon dat ook. Hij is erg geduldig en geeft je zelfvertrouwen in het rijden. Ik raad iedereen aan om bij Edtodrive te gaan rijden :).
 Bedankt voor de leuke tijd en met het helpen behalen van mijn rijbewijs! Groetjes Larissa.

Lisanne Brouwer

Bij de vorige rijschool veel problemen gehad waardoor ik gekozen heb om de rijopleiding af te maken bij Ed. Wat ben ik blij met deze keuze. Ik heb een hele goede begeleiding gehad en meer zelfvertrouwen gekregen achter het stuur. Vorige week donderdag 8 April mijn rijbewijs gehaald. Bedankt Ed!

Bailey van der Linden

Vandaag, 14 april, in 1x keer geslaagd bij Ed. Ik heb het hartstikke naar mijn zin gehad en raad Ed ook zeker aan. De rij lessen waren gezellig en leerzaam. Het zijn duidelijke instructies en helpt je precies waar nodig. Bedankt Ed!

Noa van der Vlies

De rijlessen bij Ed zijn top! Hij legt alles op een rustige manier uit en stelt je op je gemak. Naast dat ik veel geleerd heb, heb ik ook veel gelachen bij Ed in de auto. Dankzij Ed ben ik vandaag in 1x geslaagd. Bedankt voor de leuke tijd!

Thayisha Strijdhaftig

Ik ben overgestapt naar Ed to Drive en heb geen spijt gehad! Ik ben in een keer geslaagd. Hij plant de lessen inzichtelijk in op jou kunnen. Instructeur waar je lekker mee kan lachen en praat je zelfvertrouwen in. Voor een goede rijschool zit je bij Ed to Drive goed!!

Jay Mullié

Door de top lessen van Ed heb ik vandaag mijn praktijkexamen gehaald. Het was zeer gezellig en kon gewoon mezelf zijn bij Ed to drive, de 2 uurtjes per week waren lachen maar ook heel serieus op de momenten dat het moest. Had geen betere rij-instructeur kunnen wensen. Je bent een topper Ed dankjewel voor het helpen met het behalen van mijn rijbewijs!

Mario Schelfaut

Ed to drive is een echte aanrader als je je rijbewijs wilt halen, terwijl je van alles en nog wat leert. De 2 uurtjes per week waren altijd heel veel lachen, maar nog veel meer leren. Ondanks de coronacrisis toch erg snel een examendatum voor me kunnen regelen en hierdoor was ik erg snel klaar. Top rijschool, en vooral Ed zelf is een erg fijne kerel om je eerste stappen gezet in het verkeer mee te zetten! Ik ga je missen maat, het was gezellig.

Jovinia Groeneveld

Vanuit een andere rijschool overgestapt naar Ed, vandaag in 1 keer geslaagd. Hij is een goede en geduldige instructeur. Zeker een aanrader! Bedankt Ed!

Damian van Zeelt

Rijles bij Ed is top! Er word veel gelachen en er is altijd tijd voor een grapje maar als er iets serieus gedaan moet worden dan gebeurd dat ook. Het was een top tijd. Je leert veel en je voelt je altijd op je gemak bij Ed. Hartstikke bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Groet Damian!

Leonie Compagnie

Ik mocht in 1x slagen voor mijn rijbewijs, dankzij Ed! Wat heb ik leuke en gezellige lessen met je gehad, Altijd stond de muziek hard aan en was het gezellig in de auto. Bedankt dat jij mij hebt leren auto rijden! Als ik iets niet begreep legde je het net zo lang uit of deed je het voor mij voor, dankjewel! Ik ga je auto wel missen ;), Maar ik zie je op de weg!

Merijn

Vandaag mijn rijbewijs gehaald bij Edtodrive. Heb van elke les genoten en heb elke les moeten lachen om de grappen van Edje. Hij stelt je altijd snel gerust en weet precies wat hij moet zeggen. Ik raad het iedereen aan om hier te gaan lessen. Ed je bent een topper en ik kan je niet genoeg bedanken!

Marjella

De lessen samen met Ed waren altijd heel gezellig. Ed legt op een duidelijke manier uit hoe je iets moet doen en laat ook weten wat je fout doet, zodat je het de volgende keer goed kunt verbeteren.

Martin schelfaut

Ed to drive top rijschool zoveel geleerd niet alleen in de auto maar zelfs voor buiten de auto. Had eerst heel weinig vertrouwen in mezelf maar met hulp van Ed heb ik het gehaald en heb en is me vertrouwen omhoog geschoten. Aanrader voor iedereen humor, serieus. Dankje wel voor me rijbewijs Ed😘

Selinay Kamali

Ed to drive was een top rijschool. Ik had zelf geen hoop dat ik het zou gaan halen omdat ik niet het goede rijschool kon vinden. maar dankzij Ed to Drive geloofde ik erin. Ik wil Ed to Drive heel erg bedanken voor hun hulp. IK RAAD HET IEDEREEN AAN OM BIJ ED TO DRIVE TE RIJDEN. Ik wens iedereen heel veel succes hopelijk halen jullie het ook.

Casper van Kerkwijk

Na een paar keer struikelen over mijn theorie, wist Ed mij door het praktijkgedeelte vlekkeloos te begeleiden. Ed is rustig, leerzaam en moedigt je aan. Als je iets niet begreep of snapt, dan legt Ed je het op zo'n manier uit dat je het onder de knie krijgt. Hij geeft je zelfvertrouwen aan het stuur, en zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je slaagt. Dé go-to rijschool! Ed, onwijs bedankt! Groeten, Casper.

Roberto

Ik heb de rij lessen bij Ed als zeer leerzaam ervaren! Als je even niet meer weet wat je moet doen brengt hij het geduld op om je het nog een keer uit te leggen of voor te doen in de auto zodat je precies kan zien wat je verkeerd doet. Naast dat zijn de lessen ook nog eens gezellig. Top tijd gehad bij Edtodrive en zal het iedereen aanraden! Ed nogmaals bedankt voor alles.

Djedy

Top lessen gehad bij Ed! Ik begon met 0% vertrouwen voor de rijlessen en Ed heeft dat allemaal opgebouwd waardoor ik nu mijn rijbewijs heb. Bedankt voor alle gezellige lessen!

Evan

Ik heb bij Edtodrive altijd op een prettige manier kunnen lessen. Als ik iets niet snapte wist Ed het altijd weer uit te leggen en als ik iets toch weer vergat kon ik het nog zo vaak vragen als ik wilde. Gisteren ben ik geslaagd dus ik zie je op de weg!

Dion Mullie

Ik wil even mededelen dat ik bij ed mijn rijbewijs heb gehaald in 1X. Elke les was het lachen met edje maar op de momenten dat hij iets serieus uit moest leggen was die ook serieus ik heb een top tijd gehad betere rij instructeur had ik niet kunnen wensen dankjewel edje je bent een topper

Joran

JAJA!!!! In 1 keer geslaagd met veel hulp van Ed. Ik heb elke les met plezier ervaren en leerde snel hoe ik goed moest autorijden. Er is altijd een goede sfeer in de auto waardoor je je heel comfortabel voelt wanneer je aan het lessen bent. Ik wil Ed bedanken voor de goede tijd. We zien elkaar op de wegen💪👍

Nuria Duijker

SUPER gezellige lessen maar ook vooral heel leerzaam. Ed geeft je altijd veel vertrouwen en is altijd in voor een grapje, echt een topper. Ik heb erg veel geleerd en ben daardoor nu geslaagd! Bedankt!!

Yan Qiu

I have passed my driving exam on the 1st of October 2020, yoohoooooo. Because of the different ways of driving here in the Netherlands compared to China, it took a lot of patients from my driving instructors from Ed To Drive to teach me. Especially the roundabouts were very new to me. Many thanks to Ed for helping pass my driving exam!!! 非常感谢ED的耐心帮助,在失去信心时对我的鼓励,最终改变了多年在中国开车养成的难以改变的习惯,通过了考试!我想说看似好简单,真心不容易! Yan QIU

Linda Bieshaar

In 1 keer geslaagd dankzij alle goede lessen van Ed. De lessen waren altijd leuk en erg leerzaam! In het begin was ik erg zenuwachtig, maar Ed zorgde ervoor dat ik me goed op mijn gemak voelde en zelfverzekerd het examen inging. Zeker aan te raden om bij Edtodrive te komen rijden! Bedankt Ed voor het vertrouwen en alle goede lessen!!

Kaylee de Groot

Vandaag in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs. Ed helpt je super goed en maakt zeker tijd voor je als je het nodig hebt. Super leuke, fijne, gezellige en leerzame lessen gehad. Super bedankt voor de gezellige/leerzame tijden! Zeker aan te raden voor iedereen! Bedankt!

Stan Doorn

Hele goede ervaring gehad bij deze rijschool. Heb al vanaf mijn proefles heel duidelijk het hele traject in beeld gekregen. Heb er precies zo lang over gedaan als Ed mij had aangeraden en heb alles in 1 keer kunnen halen. Daarnaast ook een superleuke en gezellige tijd gehad naast Ed in de auto. Zeker aan te raden voor iedereen!

Raquel Willemsen

Vandaag geslaagd voor mijn autorijexamen! Het was erg spannend, maar de lessen die me hierop voor hebben bereid waren altijd erg leerzaam en het was altijd gezellig met Ed. Zeker een aanrader :)

Eva Riecker

Het was altijd super gezellig bij Ed in de auto. In het begin zijn de rijlessen super spannend maar Ed stelde mij altijd erg op me gemak waardoor ik elke les steeds meer zelfvertrouwen kreeg en uiteindelijk zoveel vertrouwen dat ik klaar was voor me examen en het heb gehaald! Voor de gezelligste rijlessen zal ik zeker bij Ed gaan rijden. Wat een aanrader! Ed bedankt x!

Luca

Erg leerzame lessen gehad bij Ed, stelt je erg op je gemak en hij weet de lessen gezellig te maken. Edtodrive is zeker een aanrader👍🏼

Kyra Schokker

Dankzij de leerzame en gezellige lessen en het vertrouwen van Ed, heb ik binnen 2 maanden in één keer mijn rijbewijs gehaald. Ed is erg geduldig waardoor je je erg op je gemak voelt, hij zorgt ervoor dat je met zelfvertrouwen je examen in gaat. Ed to drive is een echte aanrader!

Miranda Glerum

GEWOON IN 1X ! Maar wel dankzij het vertrouwen van Ed! Hele fijne en begripvolle rij instructeur. Dank je wel!

Senna Scherpenzeel

Dankzij Ed mijn rijbewijs in 1x gehaald! Fijne rijschool waarbij alles goed geregeld is. Ed zorgt ervoor dat je je altijd op je gemak voelt en kaart zowel de betere als mindere punten aan tijdens het rijden. Edtodrive is absoluut een aanrader!

Joey Baas

Top ervaring gehad bij Ed To Drive! Ed is lekker rustig en stelt je op je gemak, bij de proefles nam hij in 1 minuut al mn zenuwen weg. Het is heel relaxed rijden bij Ed, altijd in voor een leuk praatje , lekker lachen maar serieus als het nodig is. Elke rijles is anders wat het ook leuk maakt. Ed legt alles goed en rustig uit en mocht je het fout doen geeft hij duidelijk aan wat je de volgende keer beter kan doen, of hij vraagt wat je nou precies fout deed wat erg goed is zodat je zelf kan gaan nadenken. Ik vond het heel fijn om bij Ed To Drive te rijden en door alle gezellige en goede lessen ben ik in 1x geslaagd, Ed ga zo door topper! Bedankt voor alles 👊🏼

Shawnee Pattynama

Vorige week donderdag kreeg ik dan eindelijk te horen dat ik geslaagd was. Ik was zo blij! Ik heb heel wat struggles met mezelf gehad waardoor ik bij de 4e keer eindelijk slaagde. Ook al was ik er bij het 1e examen al klaar voor, zaten mijn zenuwen mij veel te veel in de weg. Ik kon er niet goed mee om gaan, wat bij de 2e en 3e keer toch ook weer gebeurde met ook nog de corona tijd ertussen wat ook niet mee hielp. Maar Ed had geduld met me en wist me altijd goed te motiveren en aan te praten dat ik het echt kon, zodat ik daar zelf ook in ging geloven. Naast dat de lessen gezellig waren en we heel wat gelachen hebben, waren ze vooral leerzaam en hij is duidelijk tegen me geweest wanneer dat nodig was, daar heb ik heel veel aan gehad! Het was voor mij een wat langere rit met wat teleurstellingen, maar Ed heeft me er altijd positief doorheen gesleept! Ook heeft hij z’n best gedaan om te kijken naar wat ik precies nodig had om meer vertrouwen in mezelf te krijgen tijdens het rijden. Bijvoorbeeld een ritje naar Amsterdam, even heel wat anders dan Harderwijk. Ik ben Ed erg dankbaar voor alles! Door zijn aanpak ben ik uiteindelijk van mijn mega zenuwen afgekomen en reed ik met gezonde zenuwen het 4e examen! Auto leren rijden is niet zomaar iets dus een goede rijschool kiezen is heel belangrijk. Daarvoor zit je bij Ed to Drive precies op de juiste plek!

Ilana Jurriaans

Ed is echt een topper van een rij instructeur! Naast het leren rijden maakt hij het altijd wel gezellig met zijn humor! Nooit met tegen zin mijn les gevolgd en ik heb er echt heel veel van geleerd. Hij stelde mij altijd op me gemak waardoor de zenuwen snel verdwenen. Ondanks dat ik wel gezakt was hield hij mij wel de moed om door te gaan en is het mij uiteindelijk gelukt om te slagen! Ed super bedankt voor de rijlessen had niet beter kunnen wensen :)

Sharon Dikkes

Leukste en fijnste rijschool van Lelystad!! Super leuke en zeer leerzame lessen. Heel blij dat ik voor ed to drive gekozen heb!

Rayshen Jangbahadoer

Ed doet goed zijn best om je te motiveren, dat heb ik hard nodig gehad omdat ik nogal onzeker was over mijn rijvaardigheden. Ed weet dingen op een heldere manier uit te leggen en heeft veel geduld en aandacht voor je. Ed zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt. Ik had mij vergist in de datum van het rijexamen (dat op een maandag was) en ik zou het aantal geplande lessen vooraf niet meer kunnen doen, maar Ed was zo aardig om 2 uurtjes van zijn vrije zondag voor me op te offeren. Top Instructeur! Zeker een aanrader! Groetjes en nog bedankt Ed!

Lars

Ed is echt een topgozer als je iets niet snapt dan kan hij het goed uitleggen en hij blijft altijd rustig. Je kan ook goed met Ed lachen het is nooit saai in de les. Als je bij Ed les krijgt dan weet je dat het goed komt. Super bedankt Ed je bent een topper!!

kelvin takkenberg

De rijlessen bij ed zijn echt top! elke les was leuk en ik ging nooit met tegenzin een rijles in. Je leert op een leuke, goede manier rijden. Ed weet goed hoe hij dingen moet uitleggen, is positief en laat je je ook op gemak en zeker voelen bij hem in de auto. Ik ben in 1 keer geslaagd! Hartstikke bedankt voor de leuke lessen en het mooie resultaat!

Yoeri

Wat een top rijschool.. super veel lol gehad en ook nog eens in 1 keer geslaagd.. ben blij dat ik voor edtodrive heb gekozen... afentoe wist ik het even niet meer maar werd steeds weer op me gemak gesteld.. super blij en ik zou iedereen aanraden om hier te komen rijden.. toppers zijn het.. super bedankt 💪🚘

Chelsea Ausma

Vandaag eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Overstappen naar auto rijschool Ed to Drive was een goeie keuze. Zeker mede door Ed heb ik het nu wel gehaald. Ik was heel erg zenuwachtig maar hij stelde me gerust. Hij blijft altijd rustig en geeft je echt meer zelfvertrouwen. Hij legt alles heel goed uit, helpt je met onzekerheden en het is altijd lachen met Ed. Ik voelde me erg op mijn gemak. Een echte aanrader dus voor iedereen!

Jurjen

Vandaag in 1x geslaagd! De lessen met Ed zijn super. Ed neemt de tijd voor je en brengt alles super ontspannen. Tijdens het rijden kan je lekker met elkaar praten waardoor je ook een stuk ontspannender rijd. Ed bedankt voor de leuke lessen en we zien elkaar snel weer een keer!

Cindy

Door Ed ben ik ontzettend goed voorbereid op het examen en wist daardoor ook heel goed wat me te wachten stond. Ik ben in een keer geslaagd en dat komt grotendeels door de goede voorbereiding. De lessen waren niet alleen maar leerzaam maar ook nog eens super gezellig! Ik raad het iedereen aan om bij Ed te lessen! Bedankt!

Onno

Ik was zelf traag en vond het ongelooflijk spannend achter het stuur en hierom ben ik pas op mn 24e begonnen. Gelukkig is er eindeloos geduld, ijzersterke kennis en gewoon fijne gezellige rijlessen. En uiteindelijk in één keer gehaald :) Ik raad deze rijschool aan met een dikke vette 10! Bedankt Ton en Ed!

Joël van Blerk

De rijlessen bij Ed zijn echt top! Na elke les had ik alweer zin in de volgende les. Niet alleen omdat je wilt rijden maar ook voor de leuke dingen die ik heb mee gemaakt zoals: een rijles naar Amsterdam, na de rijles nog even gezellig wat eten bij het tankstation. En natuurlijk de leuke liedjes die je luistert met een top instructeur die ook nog eens kan zingen, maar als er wat serieus geleerd moet worden dan gebeurt dat ook echt. Door Ed heb ik mijn rijbewijs weten te halen binnen 2 maanden. Waar ik erg blij mee ben! Hartstikke bedankt voor alle leuke en leerzame lessen en ik hoop dat ik je nog een keer ga zien in de toekomst! Bij een mooie wedstrijd! Groeten Joël van Blerk!

Chayenne Rebel

Ik heb super leuke leerzame lessen van ed gehad En ook een hele leuke rit naar scheveningen die erg leerzaam was. Ik zou iedereen aanraden om bij ed to drive te gaan lessen. Ik heb binnen 4 mnd mn rijbewijs gehaald dankzij Ed en ben er erg blij mee. Ed nogmaals hartstikke bedankt voor de leuke tijd en lessen. Groetjes chayenne

Alysha van der Gragt

Dankzij Ed heb ik mijn rijbewijs op valentijnsdag gehaald! De lessen zijn nooit saai en ik heb altijd kunnen lachen met Ed. In totaal 30 lesuren gehad met Ed en elke les hebben we nieuwe dingen geleerd en dingen herhaald van de vorige les. Altijd muziek aan en gaan, keihard meezingen en ondertussen de slappe lach krijgen. Binnen 3 maanden mijn rijbewijs gehaald.. bedankt Ed! Groet, Alysha

Timo van Heerde

Rijles bij Ed is super! Elke keer als ik klaar was met rijles had ik alweer ontzettend veel zin in de volgende les. Niet alleen omdat wij erg leuke dingen deden zoals: naar Amsterdam gaan, de autowassen, na de rijles nog even gezellig wat eten bij het tankstation maar ook omdat ik elke les weer echt het gevoel had dat ik beter kon rijden. Ook staat er altijd muziek op waarmee Ed super hard kan meezingen en hij heeft natuurlijk niet te vergeten altijd kauwgom voor je tijdens het rijden. Ed is ook zeker streng waar het nodig en hij legt de dingen goed en duidelijk uit.t Door Ed heb ik mijn rijbewijs weten te halen in 4 maanden waar ik natuurlijk super blij mee ben! Hartstikke bedankt voor alle leuke en vooral leerzame lessen en ik hoop dat ik je nog een keer ga zien in de toekomst! Groeten Timo!

Lisa

Ik kan je verzekeren dat je bij Ed nooit een saaie rijles hebt! Altijd lachen maar toch serieus. Ed weet heel goed wat die doet en houd rekening met hoe jij rijdt en op welk niveau je zit. Fouten maken is totaal niet erg want hier leer je de volgende keer weer van. Ik heb ontzettend veel geleerd van Ed en elk zwakte puntje hebben we besproken en geoefend. Hierdoor ben ik in 1x geslaagd en super blij dat ik bij deze rijschool mijn lessen gevolgd heb! Bedankt Ed!

Jero E. Driessen

Onze zoon heeft een stoom cursus gedaan. Ed weet het zelfvertrouwen van mannen in deze leeftijd zo op te krikken dat er alleen een gezonde spanning overblijft voor het examen. Top rijschool, top instructeur. Kijk maar eens naar het slaginspercentage van deze rijschool.

Thomas

Ik heb na een aantal lessen mijn rijbewijs gehaald en dat komt volledig doordat ik precies les kreeg hoe ik het nodig had.

Chanel Cornelisse

door alle leerzame en leuke lessen van Ed heb ik ook mijn rijbewijs gehaald! Ed is heel rustig en geeft je zelfvertrouwen wanneer je dit nodig hebt. Ed bedankt voor alles! Zonder jou had ik me rijbewijs niet gehaald!

Dean staphorst

Ik ben geslaagd bij ed to drive ik reed eerst bij een andere rijschool en ben overgestapt naar ed en in 15 lessen heb ik me examen gehaald bij ed bedankt ed!

Chantal

26 jaar... werd toch eens tijd voor een rijbewijs, onzeker en zenuwachtig dat ik was bij de eerste rijlessen.. maar daar was jij! de altijd gezellige vrolijke ed. dankjewel voor alles, voor de lessen, je tijd, je geduld , je eerlijkheid, je humor en voor het mee rijden tijdens mijn examen, dood nerveus... zonder jou was het niet gelukt.

brigitte de vries

rijles... nou wat gaat dit worden dacht ik. maar het was super gezellig. als ik nerveus was of wat dan ook ging ed gekke grapjes, wat wel hielp. ook altijd als er leuke liedjes waren in volle borst meezingen. ook waren de kauwgompjes altijd heel fijn, ondanks ik soms dacht misshien stinkt me adem. maar dankjewel ed voor alles, en misschien zie ik je nog op de weg

Noëlle

Rijles… jaaa bij Ed is dat gewoon super leuk. Al zingend zorgt hij dat je geen stress meer hebt. Aan het begin is natuurlijk allemaal spannend en nieuw, maar na één les is dit al weg. Ik heb de rijlessen altijd als super leuk ervaren. Ed motiveert op een positieve manier, waardoor je nooit het gevoel hebt alsof je iets fout doet. Eigenlijk dus gewoon een top instructeur !!!! dankjewel voor alles

Jamie Nip

Heel erg bedankt Ed voor alles! Ondanks mijn stress en amper zelfvertrouwen. Heb jij mijn stress afgenomen en mij zelfvertrouwen gegeven! Ga de gezellige rijlessen wel missen hoor😜 Je bent een topper! De rust, zelfvertrouwen en motivatie die jij hebt in je leerlingen die hebben niet veel rijinstructeurs! Ga zo door!

Morgan Bartels

Ed is een top instructeur en geschikt voor iedereen. Ik ben een echte stresskip maar dankzij Ed zit ik nu helemaal relaxed in de auto! Hij laat je echt op je gemak voelen en geeft je vertrouwen. Hij laat je zelf nadenken waardoor jij zelf de juiste beslissingen leert te maken en dus inzicht krijgt in situaties. De lessen zijn zeer leerzaam en ontzettend gezellig. Ik ben ontzettend blij met mijn rijbewijs mede dankzij Ed. Bedankt voor al je hulp!

Kevin Fiddelaar

heb 25 uur les gehad bij Ed en heb hierna in één keer mijn rijbewijs gehaald, Ed is een rustige en gezellige instructeur die goede aanwijzingen geeft, zijn leerlingen goed begrijpt en kan lezen en waar je ook mee kan lachen! zeker aan te raden! dankjewel Ed!

Tyree Niemöller

Wil jij je rijbewijs halen bij een echte expert in het vak? Zoek dan niet verder! Edtodrive is de beste rijschool die je in Nederland zal vinden! Met een duidelijke planning van rijlessen, haarscherpe prijzen en kwalitatief uitstekende lessen! Kan je niks anders dan geweldig goed leren rijden. Ik heb heel erg genoten van de rijlessen en de wijze lessen die ik hier op heb mogen doen. Niet te vergeten dat ik dankzij deze rijschool ontzettend veel zelfvertrouwen achter het stuur gekregen heb. 10/10 dat ik zo weer me rijbewijs zou inleveren om opnieuw bij deze rijschool te beginnen.

Nigel

Vandaag mijn rijbewijs opgehaald van het stadhuis had het niet gekund zonder edtodrive😉

Sasha Koreman

Wat een topper die Ed! Laat je zo ongelofelijk op je gemak voelen tijdens de rijles maar ook voor het examen. heeft echt het beste met je voor en wil dat je zo snel mogelijk en zo goed mogelijk slaagt. Ik vond dat Ed heel goed kon inschatten waar mijn twijfels lagen tijdens het rijden en deed enorm zijn best om dat te verbeteren. Echt een top kerel, geeft goede lessen en ook nog eens heel gezellig om naast te zitten ;)

Andrew

Was niet zo makkelijk altijd maar heb wel de leukste en leerzameste lessen gehad maar eindelijk na de derde keer geslaagd daarom wil Ik ed to drive heel erg bedanken voor alle hulp.

Patrick

Ik ben een lastige leerling geweest door 4 keer af te hebben moeten rijden door een bovengemiddelde examenstress, Maar Ed bleef voor mij wel zijn best doen,hij gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Hij geloofde er meer in dan ikzelf op een gegeven moment deed,en bleef me genoeg motiveren om gewoon door te pakken. Nooit heb ik het gevoel gehad dat het behoorlijk irritant werd voor hem. Hij bleef me zeggen dat ik het gewoon voor elkaar zou krijgen. Zonder Ed had ik waarschijnlijk allang de handdoek in de ring gegooid. Ik kan edtodrive dus ook echt aanbevelen aan mensen welke veel te zenuwachtig zijn op het verkeerde moment.

Skott verschuur

In 1x geslaagd door de lessen van Ed. Ed is in staat het beste uit je naar boven te halen, weet hoe hij met mensen om moet gaan en daarnaast kan je altijd een leuk praatje met je maken. Hij is er echt om je zo snel mogelijk te laten slagen, dus niet zoals de rest waar je alleen maar hele dure pakketten kan nemen. Twijfel je nog over je rijschool of zit je niet helemaal op je plek waar je nu zit? Vraag dan een keer een proefrit aan bij Ed en je zult zelf merken dat je daar op de juiste plek komt! Thanks voor alles Ed!

Peter

Onze dochter heeft dr rijbewijs gehaald bij Ed, Een tijd geleden wilde ze zeker niet aan een rijbewijs denken laat staan om in een auto te rijden. Tot dat ik ( vader ) Ed tegen kwam en hem aan sprak om even met onze dochter te gaan praten om haar een goed gevoel te geven hoe Ed is in zijn doen en laten is,Dat voelde super. Paar dagen later kwam Ed haar halen voor een proef les. En dat heeft super goed uitgepakt. Ze heeft haar rijbewijs gehaald met succes van Ed. Binnen spiegel buiten spiegel kijk liedje🤭, Ed ga zo door topper.

Alissa Kant

ook ik ben geslaagd bij Ed! Na 2x gezakt te zijn bij een andere rijschool heb ik de overstap gemaakt naar Edtodrive. Ed heeft mij de begeleiding gegeven die ik nodig had, ik heb meer zelfvertrouwen gekregen in het auto rijden en daardoor heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald bedankt Ed!!!

Kimberly

Ik ben vandaag geslaagd, dankzij Ed. Hij gaf mij het vertrouwen om het voor elkaar te kunnen krijgen. Ed bood ook steun aan mij als het moeilijk ging, ook bij privé omstandig. Ondanks ik er door de gezondheidsverklaring een tijd uit lag, heb ik de draad weer kunnen oppakken en ben ik gewoon in 1 keer geslaagd. Bedankt Ed!

Kaylee Soer

Na een lange tijd struikelen over mijn theorie heb ik toch eindelijk mijn rijbewijs door de hulp en doorzettingsvermogen van Ed. Door de zekerheid en steun heb ik mijn rij examen toch in 1 keer gehaald. Zo zeker als jij was gaf jij mij de zekerheid die ik nodig had op de ‘grote’ dag! Heel erg bedankt en zal de gezelligheid missen! Groetjes, Kaylee

Jesper van dijk

Vandaag was het dan ook voor mij zover mijn rijexamen helaas niet in 1x gehaald maar toch met het doorzetings gevoel wat ed je geeft heb ik het toch ook gehaald ed bedankt voor alle leuke en leerzame lessen ik kan je voor iedereen aanraden die wil beginnen met rijden

Justus

Bij Ed kan iedereen zich super goed op zijn of haar gemak voelen. Daarnaast is Ed ook een hele goede leraar die precies je verbeter punten kan aanwijzen waardoor ik bij Ed mijn rijexamen in 1x heb gehaald.

Milan

Super ervaring bij Ed. Ed geeft je precies genoeg lessen om je goed voor te berijden voor het examen. In je eigen tempo leren en alles wordt goed, duidelijke en zovaak je wilt uitgelegd en geoefend. Dankzei Ed in 1x geslaagd. Echt een topper!

Jermaine

Dankzij alles dat Ed mij geleerd heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Ed leert je alles dat je moet weten op een fijne en heldere manier. De rijlessen waren altijd erg gezellig en vooral ook leerzaam. Als je een goeie rijschool zoekt zit je hier meer dan goed. Bedankt Ed !

Youri

Beste instructeur ooit! Na een hele lange periode en verschillende rijscholen kwam ik bij ed terecht. Echt een wereld van verschil met andere rijscholen. Ed neemt 100% de tijd om je echt alles aan te leren en is een super gezellige gozer om mee te ouwehoeren! Een echte aanrader

Boas

Het is niet via woorden over te brengen wat voor een top instructeur Ed is. Ed is altijd 100% gefocust en heeft toch af en toe ruimte voor een grapje. In Ed zijn lessen leer je aan de hand van een boekje elke keer erg veel nieuwe aspecten van het autorijden. Als je van kletsen houd is het bij Ed in de auto nooit stil, hij is soms zelfs psycholoog. Als kers op de taart kwam ik persoonlijk altijd blij terug van de rijlessen en dat is natuurlijk het belangrijkste. Bedankt Ed!

Gert Roelofs

Je wilt voor je kinderen altijd het beste binnen de mogelijkheden. Onze dochter werd 17 jaar en hebben bij Ed gevraagd of het op de dag zelf mogelijk was voor een proef les. Geen probleem! Was het antwoord. Na deze les gaf Ed aan welk pakket wij het beste konden nemen op basis van zijn ervaringen. Half februari begon Sammy-Jo met haar theorie op zak aan de eerste les. Het was altijd een feestje en met heel veel plezier beleefde ze haar lessen. Eind juni gaf Ed aan dat het praktijk examen kon worden aangevraagd. Uiteraard met knikkende knieën ging ze voor het examen nog 1 uurtje oefenen en alles nog een keer doornemen met Ed. Tijdens het examen is Ed meegegaan waardoor Sammy-Jo erg op haar gemak was. Na afloop kwam het verlossende woord, je bent geslaagd! Ed hartelijk bedankt voor je amicale aanpak waardoor je de leerlingen erg op hun gemak stelt. Je was ook altijd bereikbaar voor vragen. Je bent een enorme vakman en samen met Monique runnen jullie een uitstekende rijschool. Chapeau en voor iedereen die op zoek is naar een goede rijschool wil ik Edtodrive van harte aanbevelen!

Hanief

Ook ik heb mijn rijbewijs bij EdToDrive gehaald! Naast het feit dat ik Ed persoonlijk goed ken is het een top rijschool. Altijd gezellig in de auto met Ed en mocht er een keer wat fout gaan is Ed eerlijk en duidelijk genoeg om je te corrigeren en je fout te laten inzien om er vervolgens wat van te leren! Door het goed vooruit plannen vlogen de lessen voorbij en had ik het autorijden snel onder de knie, ik raad het zeker aan om je rijlessen bij Ed te nemen los van de gezelligheid in de auto neemt Ed de tijd om lekker op je eigen tempo en niveau de rijlessen onder de knie te krijgen! Kortom top rijschool ga zo door!!

Stephan Engels

Zo, wat een geweldenaar is die Ed toch!! Vanwege mijn doofheid, was ik toch een beetje onzeker of ik wel auto kon rijden. Gelukkig heeft Ed het tegendeel bewezen! De lessen waren altijd gezellig en serieus. Graag wil ik je bedanken voor de leuke tijd en het behalen van me rijbewijs!! Iedereen die ze rijbewijs nog niet heeft, ga hem snel halen bij Edtodrive. Ed bedankt👊🏼🚘

Kaydee

In 1 keer geslaagd door deze topper. Het was altijd gezellig in de auto en voor mij was het echt een leuke ervaring. Zou het zo nog een keer doen vond het echt top. Snel geleerd en goed geholpen. Voelde me erg op me gemak en ben super blij dat ik dit mocht doen met ed. Bedankt voor alles !!!

Jamy jacobs

Hallo, ook ik ben geslaagd door Ed. Toen ik begon wist ik nog net waar het gas pendaal zat. Mijn theorie en praktijk kon dus goed bijgespijkerd worden. Op de luchtige en nuchtere manier waarop Ed het aan mij uitlegde is het blijven hangen. Geen toeters en bellen gewoon waar het op staat. Vind ik zelf een fijne manier, ik weet waar ik aan toe ben en wat ik kan verbeteren. We konden de lessen goed van te voren in plannen en alles was duidelijk. Je krijgt een dag van te voren een reminder dat je de volgende dag moet rijden waardoor je het nooit kan vergeten. Hij komt zijn afspraken na en reageert snel. Hij vertrouwde er op dat ik het examen al eerder zou kunnen doen dan ik zelf, en daar zat hij niet mis mee ,ik heb hem in 1 keer gehaald en ben Ed daar heel dankbaar voor

Finn

Als je bij Ed in de auto stapt, ben je verzekerd van goede rijlessen in een informele sfeer. Hij zorgt dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt, maar gaat daarbij altijd uit van wat haalbare kaart is. Ook is hij altijd bereikbaar via WhatsApp voor vragen of andere zaken, wat zijn rijschool heel persoonlijk maakt. Ik heb altijd zin gehad in mij rijlessen en heb nu eindelijk m'n rijbewijs! Ed, dankjewel!

Youp

Bij Ed in de auto leer je met plezier autorijden. Ed weet je op scherp te zetten en weet wat jij nodig hebt. Ook is hij direct en draait er niet omheen. Dankjewel Ed voor de leuke lessen! Veel succes en ik zie je op de weg😉

Romy

Bij Autorijschool Ed To Drive ben ik in 1x geslaagd voor mijn personenauto rijbewijs. De lessen samen met Ed waren altijd superleuk en ook vooral erg leerzaam! Het was altijd gezellig in de auto, zelfs om 8:00 ‘s morgens hahaha. Ik voelde me prettig en op me gemak bij Ed. Ik had altijd al een angst voor autorijden, en nu heb ik gewoon me rijbewijs! Nogmaals heel erg bedankt Ed!!! Het was super en ik raad deze rijschool ook zeker aan! Ga het stiekem een beetje missen.

Daphne

Wat is dit een fijn gevoel... Gewoon geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik moest echt over een grote drempel heen, maar dankzij Ed, is het gelukt. Met de nodige humor, rust en duidelijkheid geeft hij je vertrouwen. Bedankt Ed, voor alle lessen en het plezier onderweg!

Michelle Veenstra

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijexamen. Ik heb me bij ed altijd op me gemak gevoelt en was het altijd super gezellig tijdens de lessen. Hij leert je alles wat je moet weten en weet ook goed je sterke en zwakke punten. Bij de zwakke punten zal die meer aandacht geven zodat je hierin geen fouten gaat maken. Ik had geen betere rijschool kunnen wensen en raad ik je aan om naar Edtodrive te gaan ! Ed bedankt voor de leuke tijd en ga zo door😉!

Amarens

Ten eerste wil ik je zeggen dat je een geweldig persoon bent en je bent in topper in je werk! Je komt heel kalm over en legt alles goed en duidelijk uit. Ik ben in 1 keer geslaagd en dat heb ik te danken aan jou. Ook heb ik mijn theorie gehaald omdat ik de theorie cursus heb gedaan bij Ed To drive. Dit heb ik ontzettend positief ervaren aangezien ik het zelf al bijna had opgegeven . Het is dan ook zeker een aanrader voor iedereen om dit te doen. Maar ook zeker een aanrader om te gaan lessen bij Ed To drive. Ed, Dank je wel voor alles en je bent een topper!

Britt Fromm

Ik ben geslaagd bij Ed! Ik heb altijd veel klasgenoten horen zeuren over vervelende rij instructeurs en vervelende rijlessen, terwijl ik alles behalve heb ervaren. De rijlessen waren hilarisch en zeker ook leerzaam. Er is geen enkele rij instructeur die zoveel voor zijn leerlingen over heeft om ervoor te zorgen dat zij zich comfortabel in de auto voelen. Als zelfs ik als ultieme chaos uiteindelijk kan slagen, moet je wel een hele goede rij instructeur zijn! Dankjewel Ed voor alles.

Giovanni Euson

Ook ik ben geslaagd! Na al die leuke lessen samen met Ed heb ik in een korte periode mijn rijbewijs kunnen halen. Elke les was leuk en leerzaam, echter zaten er ook leuke momenten tussen. Edje bedankt voor alles en veel geluk toegewenst en met Ajax❌❌❌

Mathijs

Bij Ed heb ik echt leren autorijden. Bij autorijden komt er meer kijken dan er in regels te vatten is en dat heeft Ed me doen inzien. Ook heb ik wat negatieve ervaringen van een vorige rijschool moeten loslaten en daar ben ik goed bij geholpen. Met Ed in de auto is er altijd een positieve sfeer maar toch is er de focus op het leren rijden. Bedankt Ed!

Luuk Dinnissen

Vanmorgen geslaagd met alle dank aan Ed! Hij heeft mij niet alleen met perspectief en inzicht leren rijden, ook was het altijd leuk en gezellig in de auto met Ed naast me. Ed, bedankt!!

Daphne

Toen ik begon met een proefles bij Ed was er gelijk een goede sfeer. Dit heeft mijn heel erg goed geholpen om mijn rijbewijs te behalen. Ik raad iedereen aan die zijn rijbewijs wilt halen om dat bij Ed te doen!

Ramon

Ik ben van de week geslaagt. Bij ed in de auto is altijd een pretje. Het is leuk ok bij ed te leren. Ed brengt het autorijden leuk over waardoor het ook leuk blijft. Ed is naar mijn mening de beste rijschool van lelystad zeker een aanrader

Alessia Merea

ik ben in 1x geslaagd door de uitstekende lessen van ed. Zodra ik iets niet begreep of niet goed deed voor de zoveelste keer bleef altijd ed rustig. Ik zal iedereen ed aanraden die opzoek is naar een top rij instructeur! bedankt voor alles ed!!

Olivier

Ik ben in 1x geslaagd met maar 20 lessen! Het is altijd lachen met ed en ook zeker is ed een goede rij instucteur. super bedankt ed!

Bernette

Na lang zoeken van een goede rijschool waar ik me op me gemak zou voelen had ik die eindelijk gevonden: Ed To drive: na 20 lessen was vandaag me examen En in 1x geslaagd....

Joey den Outer

Ook ik ben geslaagd! De tijd vloog voorbij en in die korte tijd heb je me goed leren rijden. De lessen waren altijd leerzaam en leuk. Maar er waren ook grappige momenten tussendoor😂 Top rij instructeur ben je Ed! Bedankt en succes👊

Jeffrey

Vandaag geslaagd! Had het iedere les naar mijn zin, er was een goede klik en die vind jij ook het belangrijkst geef je aan. Enorm veel bedankt voor de leerzame lessen Ed!

Elisabeth

Op 1-2-2019 ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb er 2x over gedaan. Ed is een goede rijinstructeur en leert je alle dingen die je moet weten. Als ik iets niet snapte vertelde hij gelijk hoe het moest. Toen ik voor de 1ste keer gezakt was hebben we gelijk de dingen doorgenomen die fout gingen zodat dit niet meer zou gebeuren en dat is super goed gelukt. Heel erg bedankt voor de leerzame en leuke lessen Ed!

Kailyn

Deze week geslaagd voor mijn examen waar ik super blij mee ben. De lessen zijn super en je krijgt zeker waar voor je geld, er hangt altijd een super sfeer in de auto en als je iemand nodig hebt om mee te lachen nou dan moet je bij ed zijn. Geen enkele les was saai of onnodig, elke les die ik kreeg was erg leerzaam en gaf me zelfvertrouwen. Ik zou edtodrive zeker aanraden als je leuke, leerzame en gezellige lessen wilt en als je natuurlijk je rijbewijs wilt halen... Thanks ed voor alles

Hessel de Pee

Geslaagd! Hele leuke lessen gehad bij Ed in de auto. Hier heb ik niet alleen ontzettend veel geleerd over het rijden in een auto, maar ook om met nog meer zelfvertrouwen achter het stuur te zitten. Ed is altijd op tijd en je weet precies waar je aan toe bent. In de auto hangt altijd een mooie sfeer, en er werd vooral heel erg veel gelachen in de auto! Je rijbewijs halen doe je bij Ed Tromper! Ed, bedankt ouwe.

Ryan van Wijnbergen

Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Ed to Drive, en zonder mijn grote vriend Ed naast me tijdens het rijden was het me nooit gelukt. ik voelde me als snel op mijn gemak bij Ed, en ik denk dat iedereen die bij hem gereden heeft dit kan bevestigen. Ed heeft mij altijd weten motiveren en is altijd eerlijk tegen je. ook zijn alle lessen gezellig en hebben we veel gelachen. kortom een aanrader voor iedereen die zijn/haar rijbewijs wil halen!

Anouk Prins

Ik ben vandaag(16/1) in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs ! Zonder Ed was dit nooit gelukt, elke les was weer lachen maar ook erg leerzaam. Als het soms ff niet lukte legde Ed het goed uit en deed het anders even voor. Ook zijn we nog naar Amsterdam gereden wat een hele leuke, goede ervaring was. Ed stelt je op je gemak & ik had mijn rijlessen nergens anders willen nemen. Dikke aanrader dus ! Bedankt Ed ! Groetjes Dory🐟 xoxo

Rayshree

Ook ik heb gister mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Ook al had ik er zelf niet altijd vertrouwen in, Ed had die wel altijd in mij. Elke les was weer een feestje, maar zeker ook heel leerzaam. Ik had nergens anders mijn rijlessen willen nemen en raad daarom ook iedereen aan om bij Edtodrive te gaan. Ed blijf vooral doen wat je doet en bedankt voor alles 😊!! Groetjes, je leukste leerling Rayshree

Legien van der Klugt

Ed is een top rij instructeur, Elke les is leerzaam en gezellig. Super blij met me rijbewijs zonder Ed was het me niet gelukt. Wat hebben we het gezellig gehad, kusjes hartsvriendin Leg

Myrthe van der Poll

Onwijs bedankt voor alle goeie zorgen tijdens alle lessen. Je bent echt een topper als rijinstructeur! Ik zou iedereen aanraden om bij jou te gaan, bedankt Ed!

Yentl van der Kolff

Ook ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs, en dan wel bij de beste instructeur van Lelystad! Ed , ik vond het geweldig om van jou dit alles te leren. We hebben het altijd heel gezellig maar je wist de perfecte balans te vinden tussen het gezellig hebben en het lesgeven zelf. Wat hebben we gelachen. Je bent super in wat je doet en ik ben heel erg blij dat ik eindelijk me rijbewijs heb! BEDANKT!🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Groetjes van je gekste leerling, Yentl

Ben Namnai

Zaterdag 8 demcember was ik geslaagd voor praktijkexamen. Ik heb heel veel dingen geleerd bij Ed. Elke les was het heel leerzaam en gezellig met Edje. Ed legde alles heel duidelijk uit en nam ook de tijd om uit te leggen. Ik ben blij dat ik bij Ed heb gereden dankzij Ed heb ik me rijbewijs gehaald. Nogmaals dankjewel Edje!!! Groetjes Tony & Ben

Zoë van Broekhoven

Vandaag geslaagd voor m'n rijbewijs. Heb ontzettend veel geleerd en super leuke ritjes gehad. Met als hoogte punt het behalen van het rijbewijs. Ed super bedankt voor deze mooie tijd en dat je nog veel leerlingen erbij mag krijgen. Groetjes van Daisy

Nikki Smorenburg

Ook ik ben geslaagd bij edtodrive! Elke les was leerzaam en super gezellig. Ed legde alles uit als ik iets niet begreep. Ookal vroeg ik het voor de zoveelste keer. Dankzij Ed heb ik mijn rijbewijs gehaald en een super leuke ervaring gehad met de lessen! Bedankt voor alles Ed!

Sophie van Gemert

Jaja op 1 November had ik mijn pijlen gericht op in een keer slagen! Samen met Ed is mij dit ook zeker gelukt. Rond mei ben ik begonnen en vanaf het begin zorgt Ed er al voor dat je het rijden echt leuk gaat vinden. Heb altijd met veel plezier in de auto gezeten, ook als het een lesje iets minder ging. Met Ed kun je altijd lekker lachen en niets is voor hem te gek! 2 uur van goed leren rijden waarbij hij alles relaxed en duidelijk uitleg en ook nog gezelligheid, wat wil je nou nog meer. Ed is echt een top rijinstructeur en raad iedereen aan om samen met hem ook je pijlen te richten op het rijexamen! Ed bedankt voor alles!

Miluska

Vandaag heeft onze Noah zijn rijbewijs behaald. Trots op Noah en de inzet van Ed. 4x = scheepsrecht. Wij hebben Ed leren kennen als een professionele en behulpzame rijinstructeur met humor en veel geduld. Door de rust die hij uitstraalt, voelde Noah zich snel op zijn gemak. Vol vertrouwen kan hij nu de weg op. Bedankt Ed.

Britney

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs in 1x ! Dankzij de leuke en leerzame lessen van Ed. Elke rijles was weer een feestje met Ed. Ben super blij dat ik hier mijn rijlessen heb genomen! Ik raad het dus ook iedereen aan om bij Ed te gaan. Ed heel veel succes nog met je rijschool en mogen er nog maar vele in 1x bij jou slagen. 😘 Veel succes met je schoonmoeder 🤪 Dankje Ed voor alles ! 🚗🎉

Jasmijn

Ook ik ben geslaagd bij Edtodrive! Ed zorgt voor een fijne sfeer in de auto. In de lessen weet hij precies je sterke en zwakke punten te benoemen en neemt hij de tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Hij motiveert je om op je best te gaan rijden en maakt er elke les weer wat gezelligs van. Dankjewel Ed!

Tobias wijnands

Vandaag geslaagd bij edtodrive. Ik heb heel erg genoten van de lessen en erg prettig gereden. Edward heeft mij erg goed er door heen geholpen en mij naar mijn rijbewijs gebracht. De lessen waren heel prettig en rustig, Edward legt alles wat je moet kunnen op een erg goede en rustige manier uit zodat je precies weet wat je moet doen Ook als het een keer minder gaat is hij altijd behulpzaam en rustig. Deze rijschool is echt een aanrader en zeker de moeite waard Bedankt edtodrive!

Iris

Ook ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald in 1 keeer!!! In anderhalve maand heeft Ed mij door alle lessen heen gesleept en zó goed geholpen. In de lessen hebben we veel gelachen en meegezongen met de muziek (jij iets harder dan ik). Maar het waren echt goeie lessen en zeker een aanrader! Heel erg bedankt voor alles!

Esmée Janssen

Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer behaald met de beste hulp van Ed! Na een mindere ervaring bij een andere rijschool heb ik met behulp van de rustige en goed duidelijke uitleg van Ed alsnog veel plezier kunnen krijgen in autorijden! Ik raad deze rijschool zeker iedereen aan. Een top rijschool! En Ed, super bedankt!!

Kevin

Ik kende ed al als een man met veel plezier in wat hij doet en weet alles leuk en luchtig te houden. In de auto is hij niks anders, toen ik vooor mijn eerste les ging was het al gelijk gezellig en hield hij mij in mijn focus. Iedere week had ik zin om te rijden en iedere les was weer flexibel in te plannen. Als er iets mis ging legde hij op een rustige manier uit hoe het wel moest, en als je het niet snapt legt hij het gewoon nog een keer uit. Iedere les was weer leerzaam en vooral de les naar Amsterdam. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald na een geslaagde tijd bij ed in de auto. Ed bedankt voor de leuke tijd en de geweldige lessen je bent een topper!

Ivan

Yeaaaah op 7 augustus mijn rijbewijs gehaald. Wat waren de lessen gezellig en hebben we wat gelachen. Zoals we veel hebben gelachen ben je ook zeker oprecht en eerlijk over hoe het allemaal gaat. Echt een fijne ervaring en een aanrader voor anderen . Thanks bro

Youri Doorn

Op 6 augustus heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Ed heeft mij in slechts 4 maanden heel goed leren rijden. Elke les was weer gezellig en leerzaam. Ik voelde mij al heel snel op m'n gemak. Ik heb genoten van elke les en heb ook veel leuke gesprekken gevoerd met Ed. Ik zou de rijschool Edtodrive iedereen aanbevelen! Echt een top rijschool!

Jesse

Vandaag m’n rijbewijs in 1 keer gehaald! Alles dankzij de gezellige en leerzame lessen van Ed. Ik ben goed O m’n gemak gesteld, altijd eerlijk benadert en ook nooit benadeeld. Ik heb hartstikke gezellige lessen gehad en ik ga me wekelijkse uurtjes met Ed wel missen ;) Bedankt Ed!

Denise

Een beetje laat maar nog heel erg bedankt, Ed, dat je Denise haar vertrouwen hebt teruggegeven. Het is haar gelukt, door jouw positieve instelling en rust. Bedankt voor alles. Groetjes Yvette

Kay

Dinsdag 19juni ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik ben in eind maart begonnen en heb er dus 3maanden over gedaan om mijn rijbewijs te halen. Ed is een rij instructeur die door zijn variërende lessen alle situaties laat zien die je kan krijgen tijdens je examen. Als je iets niet snapt dan blijft ed het uitleggen tot je het wel snapt. Bij ed merk je gewoon dat hij een sterk doorzettingsvermogen heeft wat mij een zelfverzekerd gevoel gaf. In het begin keek ik een beetje op tegen de rijlessen maar dat veranderde dus gelijk door ed. Nogmaals hartstikke bedankt ed! :)

Isa

In februari ben ik begonnen met rijles bij Ed, ik vond het spannend, maar ik voelde me al snel op mijn gemak. Hij geeft goed feedback en maakt het ook gezellig tijdens het rijden. Een fijne sfeer om in te leren. En vandaag heb ook ik mijn rijbewijs gehaald! Bedankt Ed

Barbara

Met Ed is het altijd lachen!! Zo kwam mijn dochter Nikita na elke les thuis. Zelfs als het rijden zelf die dag niet zo lekker ging, wist Ed er toch een positieve les van te maken. En dat resulteert in slagen in 1x als je net 17 bent geworden!!! Dank je wel Ed. Je bent een topper!!!

Dionne

Ik heb mijn rijbewijs bij Ed gehaald. In 1 keer! Ik heb een super gezellige tijd bij Ed gehad. Hele leerzame lessen, maar ook veel grappige momenten tussen door. Hij laat je op je gemak voelen en als iets onduidelijk is wordt het rustig uitgelegd. De tijd ging heel snel voorbij en ik ga Ed zeker niet vergeten! Heb een super gezellige en grappige rijles tijd gehad. Thanks Ed greetz van Dory

Jan timmer

Beste ed ik wil je bedanken Mijn beide kinderen hebben een slechte ervaring opgedaan Bij een malafide rijschool daardoor werden ze onzeker in het verkeer en hadden geen zin meer in het autorijden Na een proefles en een goed gesprek werden ze weer gemotiveerd ik weet niet hoe maar je heb het geflikt om van deze toppers een stel goede bestuurders te maken die nu de weg op mogen bedankt namens Jan timmer

Storm

Fijne lessen gehad. Altijd rustig en stelt je op je gemak. Ed past zijn lessen goed aan aan je niveau. Hij laat je niet onnodig lessen wij kregen namelijk zelfs twee uur terug terwijl wij een pakket hadden gekocht. Ik zou deze school zeker aanbevelen om te gaan lessen!

Mark

Januari begonnen en 7 maart geslaagt voor mijn rijbewijs dank zij de geweldige lessen van ed zelf afentoe wat onzeker maar dank zij ed verdween dat zijn rust en het motiveren waar hij een ster in is gaf mij dit de zelfvertrouwen die ik nodig had om te slagen ook zij flexabilitijd gaf mij de mogelijkheid te slagen binnen 3 maanden ! Wat een super bedrijf ! Zeker een aanrader !!

Max Bakker

Ook ik heb me rijbewijs bij ed to drive gehaald. De tijd vloog voorbij en het was altijd gezellig. Ed nam ook altijd de tijd om alles uit te leggen en hij deed het op jou tempo. Het meest fijne vond ik dat Ed altijd eerlijk was, dus als hij ziet dat je iets fout doet dan geeft hij je dat ook aan. Maar dat doet hij alleen om te zorgen dat jij beter gaat rijden. Na allen tips and tricks van Ed heb ik me rijbewijs in 1 keer gehaald. Super bedankt!!!

Natasja

Vandaag 20-02-2018 was het dan zo ver mijn praktijk examen. Na een super goeie begeleiding in mijn praktijk lessen, heb ik hem daarom ook in 1 keer mogen behalen. Ik heb tijdens mijn rijlessen altijd goede feedback gehad, het was leerzaam en altijd super gezellig! Je leert op eigen niveau maar kreeg ook elke week wel een nieuwe uitdaging erbij. Onwijs bedankt voor alles, autorijschool Ed to Drive is een absolute aanrader!!

Jordi Licht

Al lang ken ik Ed en dat was in het eerste geval ook de rede dat ik bij Ed wilde lessen. Het lessen bij Ed to drive was voor mij leuk en leerzaam, elke week leerde Ed me iets nieuws en werd het iets moeilijker. Ed heeft een unieke manier van lesgeven waardoor je snel je zenuwen kwijtraakt en het super leuk vindt om te rijden. Ik wil Ed graag bedanken voor de tijd die ik met hem heb doorgebracht hij heeft me veel geleerd op een leuke manier. Ik raad iedereen aan bij Ed to drive te gaan lessen want Ed is echt een professional. Heel erg bedankt Ed!!!
Autorijschool Ed To Drive - Shauni.jpeg

Shauni Timmer

Autorijden...Iets wat ik zelf niet leuk vond en daarom zolang mogelijk heb uitgesteld. Op mijn drieëntwintigste werd het toch wel tijd en ben ik gaan rijden bij EdToDrive. Zelfs een perfectionist als ik, weet Ed te temmen. Dankzij hem heb ik vertrouwen in mijn eigen rijgedrag gekregen en zit ik nu zeker achter het stuur. Dit komt vooral door zijn rustige houding, fijne feedback en duidelijkheid tijdens de lessen. Hij geeft je de volle aandacht, is altijd op tijd en dit allemaal met de nodige humor en luchtigheid. Dankzij Ed heb ik mijn rijbewijs nu in de pockED! Bedankt!!

Autorijschool Ed To Drive - Annika.jpg

Annika dekker

Geslaagd voor mijn rijexamen bij Ed! Ik heb een goede begeleiding gehad vanaf het begin tot het behalen van mijn rijbewijs, het was een erg spannende periode maar dankzij Ed heb ik het gehaald en ik had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen! Bedankt Ed!

Autorijschool Ed To Drive - Stefano.jpg

Stefano Potocco

Autorijden..ik had geen idee hoe of wat ik achter het stuur moest doen. Toen kwam Ed voor de deur gereden, een paar weken nadat ik 18 geworden was. Door zijn vriendelijke en kalme houding werd ik snel zelfverzekerder achter het stuur. Elke week leerde ik iets nieuws en probeerde we samen de lat steeds hoger te leggen. Ed is erg flexibel met het inplannen van de rijlessen en is altijd op tijd als je een les hebt. Ed leerde mij niet alleen autorijden maar vergrootte ook mijn passie voor het rijden. Ed heeft mij zoveel geleerd in 5 maanden tijd en daardoor heb mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald! Als je naast Ed in de auto zit, merk je dat hij veel aandacht voor je heeft en dat hij met plezier les geeft. Elke rijschool kan je leren hoe je moet autorijden, maar er is één ding wat alle andere rijscholen missen...en dat is Ed Tromper. Bedankt Ed, voor de onvergetelijke ervaring.

Autorijschool Ed To Drive - Lex.jpg

Lex Westdijk

Na meerdere pogingen bij een andere rijschool maakte ik de overstap naar Edtodrive. Daar kreeg ik de begeleiding die ik nodig had. ZIJN manier van lesgeven maakte dat ik weer zelfvertrouwen kreeg en daardoor heb ik vandaag mijn rijbewijs gehaald. Ed is een vakman! Iedereen die zenuwachtig is of bang is om te zakken, les bij Ed! Dat gevoel is snel weg.. Edtodrive, Bedankt!

Autorijschool Ed To Drive - Myrthe Fromm.jpg

Myrthe

Woensdag 18 oktober was ik in 1 keer geslaagd voor m'n praktijkexamen. Rond juni was ik begonnen met lessen bij Ed en heb alle lessen met plezier ervaren. Ed zorgde ervoor dat ik elke week ongeveer 2 uur kon lessen. De lessen waren altijd erg leuk en leerzaam, vooral de les naar Amsterdam toe was leerzaam. Ed legde alles duidelijk uit en nam de tijd om alles goed uit te leggen. Na mate de tussentijdse toets dichterbij kwam werd ik erg zenuwachtig, ondanks mijn zenuwen gaf Ed mij het vertrouwen om de vrijstelling te behalen. Door het vertrouwen dat Ed mij gaf was ik veel minder gespannen voor mijn praktijkexamen en heb ik het praktijkexamen in 1 keer behaald. Ed bedankt voor je vertrouwen en de leerzame lessen, het heeft me enorm geholpen. Ed is echt een topinstructeur!

Autorijschool Ed To Drive - Lottie Kramer.jpg

Lottie

Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs en dit heb ik te danken aan Ed! In totaal heb ik er ongeveer een half jaartje over gedaan om mijn rijbewijs te halen, Ed zorgde er namelijk altijd voor dat ik elke week twee uur kon lessen. Ook heeft Ed me vanaf dag 1 op mijn gemak gesteld tijdens het rijden, hij is serieus tijdens de lessen maar daarnaast kan je ook heel erg met hem lachen. Ik ben zelfs een keer samen met hem en mijn zus (die ook bij hem lest) naar en in Amsterdam gereden, ik weet dat hij dat niet bij iedereen doet i.v.m tijd maar het feit dat hij extra tijd vrij maakt zodat mijn zus en ik extra rijervaring in een grote stad op konden doen zegt al heel wat over zijn betrokkenheid en motivatie. Ik raad het iedereen aan om bij Edtodrive te gaan lessen. Je leert op je eigen tempo, je wordt op je gemak gesteld en je stapt nooit met een slecht gevoel uit de auto!

Autorijschool Ed To Drive - Tim.png

Tim

Ja hoor ook ik ben weer een gelukkige leerling van ed! Wat een super rijinstructeur is die man toch, ben zonder problemen in een keer geslaagd en zonder ed was dat natuurlijk niet gelukt, bedankt ed!

Autorijschool Ed To Drive - Shai-Lee geslaagd.jpg

Shai-lee

Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ed is een echte pro, leert je alles wat je moet weten en heeft veel geduld met af en toe een lolletje, wat zorgt dat je je op je gemak voelt. Als iets onduidelijk is neemt hij alle tijd om je het goed uit te leggen. Ed haalt altijd het positieve naar boven, want wanneer ik wat minder aan het rijden was motiveerde hij mij om door te gaan zetten. Edtodrive is een erg prettige rijschool door de duidelijk afspraken en je kan digitaal je voortgangen bijhouden. Ik kan hem iedereen aanraden! Top rijschool!

Autorijschool Ed To Drive - Bas Geslaagd.jpg

Bas

Vandaag ben ik geslaagd voor me rijexamen, ik heb vanaf dag 1 tot het behalen van me rijbewijs bij Ed gelest, hij heeft me alles geleerd en het was in 1 woord top! Ed is een rij instructeur met heel veel geduld en inlevingsvermogen, hij legt de lat heel erg hoog voor zichzelf als rijinstructeur dat je daar als leerling heel erg gemotiveerd van raakt, hij neemt je mee in zijn enthousiasme. Ed weet op een goede manier gebruik te maken van humor om de spanning te doorbreken en dat zorgt voor een vlotte rijles maar het maakt het ook een plezier om naast hem te zitten als leerling. Verder is Ed to drive gewoon een hele fijne rij school alles is tip top geregeld, afspraken en progressies worden heel overzichtelijk digitaal bijgehouden zodat je als leerling zelf je progressie kan inzien en bijhouden! Kort samengevat was het me een genoegen om bij Ed to drive te lessen en het heeft mij me rijbewijs op een leuke manier opgeleverd! Dus voor iedere potentiele weggebruiker een aanrader! Ed bedankt

Autorijschool Ed To Drive - Myrthe geslaagd.png

Myrthe

Vandaag geslaagd voor m'n rijbewijs. Gewoon in één keer gehaald! Lessen bij Ed was heel prettig. Hij kan iemand heel erg goed op zn gemak stellen. Hij kan met heel veel geduld uitleggen wat hij bedoelt. Hij neemt echt de tijd om iets duidelijk te maken. Vlak voordat ik moest afrijden was ik heel erg zenuwachtig, maar Ed had er alle vertrouwen in! Ik had mij geen betere instructeur kunnen wensen! Heel erg bedankt voor het geduld en het vertrouwen dat je mij hebt gegeven! Echt een super rijschool!

Autorijschool Ed To Drive - Dianne Geslaagd.jpg

Dianne

Vandaag was het dan zover.... de dag waar ik zo bang voor was. Na 24 jaar in maart weer in de auto gestapt omdat ik een proefles voor mijn verjaardag had gekregen. Na de proefles wist ik nog niet zeker of ik door wilde gaan. Ik was zo gespannen, zou ik autorijden echt ooit leuk gaan vinden? Na evaluatie toch besloten om lessen in te gaan plannen en te starten. Dat betekende ook weer theorie gaan halen, dat ging gelukkig in 1 keer goed dus daarna heeft Ed gelijk mijn tussentijdse toets en rijexamen aangevraagd..... Ik dacht echt dat dat veel te snel zou zijn allemaal maar Ed had er alle vertrouwen in, nu ik zelf nog. Maar zijn lessen hebben mij het vertrouwen in mezelf terug gegeven. Ik kan rijden, ik durf te rijden dat heb ik vandaag maar weer bewezen. Want nu kan ik met trots zeggen: ik heb mijn rijbewijs gehaald! Dank je wel Ed voor de gezellige lessen en het vertrouwen dat je in me had!!

Autorijschool Ed To Drive - Dianne Geslaagd.jpg

Ramon

Vandaag mijn vrouw haar rijbewijs gehaald in 1 keer.... super ze was zo bang om te gaan lessen maar Edward is zo relaxt en rustig. Alles qua uitleg super duidelijk. Echt top Edward dank jij bent de RIJSCHOOL van Lelystad....

Linda

Als m'n zoon thuis komt van rijlessen is hij blij. Hij heeft al eerder les gehad, maar is gestopt omdat hij het gevoel had dat de instructeur hem uitlachtte. M'n zoon is iets trager in het leren. Hij heeft nu het gevoel dat hij in z'n eigen tempo mag leren en dat geeft vertrouwen! Echt top; Bedankt

Plaats jouw reactie

* verplicht veld

Mocht je een leuke foto hebben dan kan je deze ook mailen naar ed@edtodrive.nl

Bel direct

06-41258300